Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son tabaka çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bununla birlikte hordaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Yaşamsal örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına Yangın Çıkış Kapısı da handikap olamayacaktır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve hariçya doğruca açılmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kullanılan kapı fitili midein tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Report this wiki page